Våra varumärken

Fysiotest produkter & samarbetspartners

Vi är stolta att kunna representera några av marknadens bästa testverktyg. Vi håller oss uppdaterade vad som händer på marknaden och väljer de bästa att samarbeta med. Vi representerar bl.a. BIOSEN, Lactate Scout, Faros & EKG  -testapparater i Sverige.

EKF-Diagnostik
Som en av de ledande diagnostiska företag i Tyskland, EKF-diagnostic GmbH utvecklar, producerar och distribuerar analysapparater för glukos, laktat, hemoglobin, hematokrit, HbA1c och flera andra apparater över hela världen.
Produkterna används sedan 1990 i laboratorier, universitet, på sjukhus, blodcentraler, industriellt bruk och i point-of-care testning.

Bittium
Finsk företag med världsledande produkter och nya innovationer.En av de pålitligaste verktyget att mäta hjärtfrekvens (R-R intervaller). eMotion HRV är det optimala lösningen för forskning, wellness och elitidrott. Riksidrottsförbundet rekommenderar alla riksidrottsgymnasieelever att genomgå en belastnings -EKG innan starten på gymnasiet.

Cyclus2
Cykelergometer för professional användning. Träning och testning på din egen cyckel! Maxfrekvens, Wingate, OBLA etc tester. Kontakta oss via info@fysiotest.se vid intresse för denna produkt.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.